Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă lansarea unei noi rute de la Craiova spre Bruxelles Charleroi, în Belgia, de la finalul anului 2018, din 15 decembrie.

Ruta este una dintre cele 11 nou anunţate astăzi în întreaga reţea extinsă a Wizz Air. Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie 2018. Clienţii care doresc să exploreze frumoasele atracţii turistice din Belgia şi să se bucure de stilul de viaţă activ pot rezerva locuri de astăzi pe site-ul WizzAir, cu preţuri începând de la 69 lei, pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

„Wizz este compania aeriană europeană care încearcă întotdeauna să creeze din ce în ce mai multe conexiuni de călătorie pentru clienţii săi din întreaga Europă şi dincolo de ea.”

Noua rută Wizz Air Craiova – Bruxelles Charleroi:

Ruta: Craiova – Bruxelles Charleroi
Zile de operare: marţi, sâmbătă
Începând din: 15 decembrie 2018
Tarife de la: 69 RON

Sorin Ratz, Head of Corporate Communications la Wizz Air (interimar), a declarat:

„Wizz este compania aeriană europeană care încearcă întotdeauna să creeze din ce în ce mai multe conexiuni de călătorie pentru clienţii săi din întreaga Europă şi dincolo de ea. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, suntem încântaţi să extindem în continuare reţeaua noastră din ce în ce mai mare din România. Suntem încrezători că noul serviciu care leagă Craiova de capitala belgiană va oferi o opţiune convenabilă şi ieftină atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât şi pentru cei în scop recreativ. Astăzi anunţăm şi alte 10 noi rute care vor începe la sfârşitul lunii octombrie şi se vor adăuga celor peste 600 de rute deja disponibile clienţilor noştri. Vom continua să extindem reţeaua noastră şi să oferim preţuri cu adevărat accesibile, precum şi să stimulăm economia locală a comunităţilor pe care le deservim”.

Wizz Air a anunţat și extinderea reţelei sale din Europa şi dincolo de aceasta cu 11 noi rute. Pasagerii Wizz pot explora acum 17 destinaţii noi în 13 ţări. Cele 11 rute noi anunţate sunt: Budapesta – Doncaster Sheffield; Craiova – Bruxelles Charleroi; Tirana – Dortmund; Vilnius – Lviv; Pristina – Mulhouse; Pristina – Dortmund; Pristina – Memmingen; Varşovia – Vienna; Gdansk – Kharkiv; Wroclaw – Kharkiv; Lviv – Bratislava.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook