Reclama este sufletul comerțului, iar proprietarii Aeroportului Tuzla din Jud. Constanța și Nea Mărin au înțeles bine asta!

Cele patru vedete ale reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat de către Antena 1, invitate în această ediție – Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu – au avut parte de experiențe memorabile!

Nea Mărin și-a dorit o promovare cât mai mare a restaurantului său, așa că alături de cei patru s-a dus la aeroportul din Tuzla al Regional Air Services, unde este și o școală de pilotaj, cu scopul de a obține o reclamă aeriană pentru restaurantul de pe malul mării pe care îl administrează. Pentru a beneficia, gratuit, de servicii de publicitate aeriană, echipa a trebuit să spele aeronavele și să dea cu mătura prin hangar.

Pentru că și-au dorit neapărat acel banner purtat de avion, iar prețul nu este deloc unul de neglijat, Nea Mărin a decis să muncească pentru serviciul pe care îl vor. Așadar, a organizat un concurs.

Cel mai bun măturător a primit drept premiu un zbor gratuit cu avionul!

Apetisanta cântăreață Ruby pusă față în față cu unul din avioanele de tip Diamond al școlii de zbor de la Tuzla, a fost cuprinsă de o dorință arzătoare, pe care a trebuit să și-o satisfacă!

Vezi în video ce-a pățit coada avionului!

”Este pentru prima dată în viața mea, de 60 de ani, când ajung într-un hangar cu avioane de dimensiuni mici. Am văzut un motor, lucruri pe care nu le-am văzut niciodată. Și lor, pentru ca să-i motivez, le-am zis că cine va spăla mai multe avioane și dă randament va câștiga ca premiu, pe lângă banner, un zbor cu avionul”, spune Nea Mărin. Bineînțeles că Ruby, Rona, Dorian și Edi s-au aventurat imediat în competiție.

 

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook