Aleasa inimii Prinţului Nicolae este Ana Maria Binder, o frumoasă economistă din România. Cine este însă Ana Maria Binder? O femeie şcolită, pasionată de aviaţie care a îndeplinit şi funcţia de purtător de cuvânt al unei asociaţii de profil, Aircraft Owners and Pilots Association of Romania.

Iubirea nepotului aristocrat al Regelui Mihai, Alina-Maria Binder, a absolvit Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Prinţul Nicolae şi Alina au apărut prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans dar ei se cunoaşteau din 2014, după ce Ana Maria Binder a făcut o donaţie în scopuri caritabile iar apoi a participat la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Prinţul Nicolae.

Ana Maria Binder este extrem de pasionată de aviaţie, și a mai studiat la Academia de Studii Economice (ASE), unde a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. Tânăra pasionată de aviaţie urmează și un curs în vederea obţinerii licenței de pilot, după cum singură a anunţat pe contul ei de Facebook.

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook