Atunci când Tom Cruise, vedeta din Top Gun, te provoacă să faci skydiving și tu accepți, el va sta 100% pe capul tău să îți respecți promisiunea. Actorul american James Corden a învățat acest lucru pe pielea lui, și a fost mult mai distractiv decât ne-am imaginat vreodată.

Tom l-a vizitat recent pe James Corden, pentru a discuta despre rolul său din filmul Misiune Imposibilă ”Fallout” și a adus vorba despre provocările pe care le-a avut cu un anume stil de zbor, denumit skydiving. James a decis să pună la îndoială dificultatea skydiving-ului, după ce Tom i-a spus că a sărit perfect de 106 ori, astfel încât, în mod natural, Tom i-a replicat: „Hei, dacă e atât de ușor data, viitoare vii cu mine!”. Și exact asta a făcut.

Într-un video foarte haios, urmărim călătoria lui James, în timp ce el învață rapid că sărind dintr-un avion nu este neapărat la fel de ușor cum pare la prima vedere. De asemenea, aflăm că Tom Cruise devine mult mai ”cool” atunci când săre dintr-un avion. Asigurați-vă că urmăriți cu multă atenție, până la sfârșit, aterizarea bobocului James, că nu știți ce pierdeți!

Lasă un comentariu folosind contul tău de Facebook